
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 ajuin
- scheutje olijfolie
- 1 teentje look
- 1 rode en 1 gele paprika
- 1 stengel selder
- 500 gram rundergehakt
- 25 cl rode wijn
- Robin Food tomatensaus (neutrale of pikante versie)
- 400 gram rode bonen
- 150 gram maïs
- 400 gram rijst
- 100 gram zure room
Hoe maak je chili?
1/ Snij de ajuin en look in fijne stukjes en stoof in olijfolie.
2/ Snipper de overige groenten (paprika's en selder) fijn en voeg deze toe aan de ajuin-look.
3/ Bak het gehakt. Ga hier af en toe door met een vork zodat er kleine stukjes vlees worden gevormd.
4/ Schenk de rode wijn bij de groenten en laat de alcohol goed uitkoken.
5/ Voeg de Robin Food tomatensaus bij de groenten eens de alcohol is uitgekook. Voeg ook de rode bonen en maïs toe.
7/ Kook wat water voor de rijst en voeg deze toe aan het water.
8/ Afwerken kan je doen met zure room.
Smakelijk!
Groetjes
Susan van het Robin Food-team
Comments