top of page

Chili con carne - Robin Food saus


Ingrediënten voor 4 personen

- 1 ajuin

- scheutje olijfolie

- 1 teentje look

- 1 rode en 1 gele paprika

- 1 stengel selder

- 500 gram rundergehakt

- 25 cl rode wijn

- Robin Food tomatensaus (neutrale of pikante versie)

- 400 gram rode bonen

- 150 gram maïs

- 400 gram rijst

- 100 gram zure room

Hoe maak je chili?

1/ Snij de ajuin en look in fijne stukjes en stoof in olijfolie.

2/ Snipper de overige groenten (paprika's en selder) fijn en voeg deze toe aan de ajuin-look.

3/ Bak het gehakt. Ga hier af en toe door met een vork zodat er kleine stukjes vlees worden gevormd.

4/ Schenk de rode wijn bij de groenten en laat de alcohol goed uitkoken.

5/ Voeg de Robin Food tomatensaus bij de groenten eens de alcohol is uitgekook. Voeg ook de rode bonen en maïs toe.

7/ Kook wat water voor de rijst en voeg deze toe aan het water.

8/ Afwerken kan je doen met zure room.


Smakelijk!

Groetjes

Susan van het Robin Food-team

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page